Dana 15.03.2016. godine u PERO prodajnim centrima u Zenici, Jajcu i Maglaju su održane prezentacije proizvoda iz prodajnog asortimana firme Gutta iz Hrvatske. Gutta Hrvatska d.o.o., kao član Gutta grupe, distribuira krovne građevinske materijale, zaštite za temeljne zemljane radove, plastične panele za građevinske i zanatske radove, građevinske paropropusne i nepropusne folije, rešetke za travne površine kao i mnoge druge proizvode provjerene kvalitete. Gutta program temelji se na kvalitetnim, ekološkim te inovativnim proizvodima.

Prisutnima su prezentirani proizvodi koje ova firma nudi kao i način njihove ugradnje. Posebno interesantno je bilo izlaganje o polikarbonatima i akrilima (prozirnim pločama) za koji postoji sve veći interes jer imaju svjetlopropusnost, zadovoljavaju sve estetske zahtjeve koji se pred njih postavljaju, znatno su lakši od stakla, jednostavno se postavljaju, vremenski su postojani, ali imaju i povoljnu cijenu.

U toku predavanja prezentirani su i drugi proizvodi kao što su: bitumenske valovite ploče i šindre, zaštite temelja i hidroizolacije, guttatop limeni pokrovi, folije i cerade i dr.

Neki od proizvoda iz Gutta asortimana:

Zaštita temelja i hidroizolacija

Zaštita temelja i hidroizolacija

Bitumenska šindra

Bitumenska šindra

Bitumenske valovite ploče

Bitumenske valovite ploče

Limeni pokrovi

Limeni pokrovi

Prozirne plastike

Prozirne plastike

Folije za ostakljivanje

Folije za ostakljivanje