Zbog svojih karakteristika NANOPROTECH svoju primjenu opravdava na svim poljima gdje je potrebna zaštita od vlage do te mjere da čak osigurava nesmetan rad električnim aparatima čak i POD VODOM!

Nano čestice prodiru duboko u površinu, istiskuju vlagu i stvaraju providni, elastični omotač koji štiti od vode. Nanoprotech sprej ne gubi na kvaliteti ni na temperaturi od -80 pa do nevjerovatnih 160°C, a zaštita traje i do godinu dana!

Odsad u PERU možete pronaći cijeli spektar NANOPROTECH proizvoda kao što su:

  • Super Nanoprotech – Antikorozioni, Elektroinstalacioni i Mazivo
  • Auto Moto – Antikorozioni, Elektroinstalacioni i Mazivo
  • Super Antirain – Sredstvo za zaštitu automobilskih stakala
  • Kuća i vrt – Antikorozioni, Elektroinstalacioni i Mazivo
  • Industrijski – Mast i zaštitni premaz
  • Višenamjenski sprejevi i lubrikanti za bicikl
  • Zaštita za oružje

Super-anticorNANOPROTECH ANTIKOROZIONI

Ovaj proizvod je jedinstven u potpunom uklanjanju vlage. On je snažna antikoroziona zaštita od bilo kojeg agresivnog djelovanja u dužem vremenskom periodu. Stabilna nevidljiva nanopresvlaka štiti vanjske i unutrašnje površine transportnih vozila, industrijske, zemljoradničke i građevinske opreme najmanje godinu dana. Ovaj proizvod značajno produžuje životni vijek uređaja i opreme.

PRIMJENA : unutarnje površine tijela vozila, donje, bočne ivice, lukovi, vijci, petlje, šarke, skrivene površine interijera, stajni prostor svih vozila, vrata, garaže, cijevi, mehanički sistemi na ručnim i automatskim garažnim vratima,  vrtni alati, pile, kosilice  i dr.


Super-izolacioni-1NANOPROTECH ELEKTRO IZOLACIONI

Popravlja radni kapacitet vlagom oštećene elektro opreme. Prilikom nanošenja spreja elektro oprema se treba rasklopiti. Proizvod pospješuje provodljivost i otklanja kvar na izolacijama. Stabilna nevidljiva nano presvlaka snažno štiti domaćinstva i industrijske elektro uređaje čak i kada su uređaji u vodi. Sprej omogućava snažnu zaštitu najmanje godinu dana i povećava vijek trajanja uređaja i opreme.

PRIMJENA :  kleme, konektori, adapteri, prekidači, generatori, viskokonaponski kablovi, vanjska svjetla, utičnice, napojni filteri, električni paneli, električni alati, kosilice, pile, trimeri, bušilice, brusilice, glodalice, kontakti baterije, pumpe, mikroskopi, prednja svjetla, svjetla za maglu, bočna svjetla, alarmni sistemi, senzori, releji, žice i sl.


Super-mazivoNANOPROTECH MAZIVO

U poređenju sa ostalim mazivima Nanoprotech Super-Mazivo prodire, podmazuje i štiti dugotrajno. Stabilna nevidljiva nanopresvlaka otklanja škripanje i štiti od habanja najmanje godinu dana. Peporučuje se upotreba za bilo koji pokretni mehanizam. Proizvod značano produžuje životni vijek uređaja i opreme.

PRIMJENA :  brave, spojnice, baglame, lanci, frikcione mehanizme, klizne mehanizme, zatvarači, vijci, navrtke, slavine, gumene i plastične posude, nosači, ladice, vrtna oprema, štapovi za pecanje, vatreno oružje, kočnice, boš-brave, prikolice i sl.


Super-antirainSUPER ANTIRAIN

Jedinstveno sredstvo koje pruža dugotrajnu zaštitu (više od 3 mjeseca) za prozore i stakla na vašem automobilu. Antirain sredstvo štiti od kiše, snijega, prljavštine i mehaničkog oštećenja. Veoma je korisno za vožnju prilikom snježnog i kišnog vremena. Poboljšava vidljivost danju i noću .

Antirain set sadrži: čistač, nanopresvlaku i polir krpu.

Antirain sredstvo ispunjava mikro šupljine i sprječava ulazak prljavštine i vode. Zaštitni sloj se formira na površini i daje sjaj efekat. Formirani zaštitni sloj se zadržava na auto staklu i pruža zaštitu od vode, nečistoća i prljanja duži vremenski period.


INDUSTRIJSKI-MASTINDUSTRIJSKI-ZAŠTITNI-PREMAZINDUSTRIJSKI – MAST I ZAŠTITNI PREMAZ

NANOPROTECH Anticor – mast omogućava snažnu zaštitu  od korozije, dugotrajnu zaštitu od vlage, dajući efekte čišćenja i podmazivanja. Ima osobine jakog spajanja sa površinom metala.

Zaštitni premaz popravlja radni kapacitet vlagom oštećene elektro opreme. Proizvod pospješuje provodljivost i otklanja kvar na izolacijama. Stabilna nevidljiva nano presvlaka snažno štiti domaćinstva i industrijske elektro uređaje čak i kada su uređaji u vodi. Sprej omogućava snažnu zaštitu najmanje godinu dana i povećava vijek trajanja uređaja i opreme.

PRIMJENA: štiti metale i mehanizme od vlage, pare, prskanja, kiše, kisele kiše, magle i slane vode; istiskuje vlagu; gradi snažni elastični zaštitni premaz; štiti od lomljenja mehanizama metala i čelika; štiti pokretne dijelove od korozije; štiti mehanizme od habanja; eliminiše čađ i prljavštinu; pomaže u uklanjanju hrđe sa metala; eliminiše škripu; štiti ogrebotine i pukotine na metalnim površinama od korozije; osigurava stabilan rad opreme zimi; ima visoku stopu penetracije; učinkovita zaštita ležaja od korozije; značajno povećava vijek trajanja mehanizama , opreme u nepovoljnim uvjetima.


NANOPROTECH-BICIKLO-126x300NANOPROTECH ZA BICIKLA

Proizvod omogućava dugu antikorozionu zaštitu metala od bilo koje vrste vlage. Sprej snažno prijanja na metale i druge materijale. Nano čestice prodiru duboko u strukturu površine, uklanjaju vlagu, okside i koroziju. Uklanja škripu, smanjuje trenje i habanje.  Proizvod ne gubi svoja svojstva ni na visokim temperaturama od -80 C do +140 C. Bezopasan je za materijale i može da prodire na teško dostupna mjesta. Može se nanositi i na vlažne površine. Sprej održava svoju elastičnost dugo vremena.

PRIMJENA:  Lanci, zupčanici, kočnice, lanci, mjenjači. Savršen za održavanje.


ZA--TITA-ZA-ORU--JE-1ZAŠTITA ZA ORUŽJE

Nova generacija lubrikanta za oružje, pištolje, vazdušne puške, lovačko i sportsko oružje, paintbal puške , airsoft replike. Jedinstveni proizvod koji kompletno uklanja vlagu. U poređenju sa drugim lubrikantima NANOPROTECH GUN LUBRIKANT prodire, podmazuje i štiti dugotrajno. To je nano presvlaka koja eliminiše škripu i habanje duže od 1 godine. Proporučuje se upotreba proizvoda  kod svih pokretnih mehanizama. Nano čestice prodiru duboko u strukturu površine, uklanjaju vlagu, okside i koroziju. Uklanja škripu, smanjuje trenje i habanje.  Proizvod ne gubi svoja svojstva ni na visokim temperaturama od -80 C do +140 C. Bezopasan je za materijale i može da prodire na teško dostupna mjesta. Može se nanositi i na vlažne površine. Ovaj proizvod značajno produžuje životni vijek trajanja oružja. Savršen kod dugogodišnjeg čuvanja.


VAŽNO!!! NE POKUŠAVAJTE ovo uraditi sami kod kuće!