dan energetske efikasnosti u Peru

Kompanije Röfix, EPS Laštro i PERO Zenica su danas, 16.04.2016. godine organizovali Dan energetske efikasnosti. Cjelodnevno druženje je upriličeno za sve kupce u prodajnom centru PERO u Zenici. Posjetioci su iskoristili divan proljetni dan na najbolji način – uz roštilj i piće, te edukaciju i stručno savjetovanje o odabiru, ugradnji i korištenju fasadnih sistema koje ove kompanije nude. Stručnjaci iz Röfixa i EPS Laštro su održali prezentaciju novih proizvoda za majstore fasadere, ali i bili na raspolaganju da u ugodnoj atmosferi svim zainteresiranim kupcima pruže sve potrebne informacije iz oblasti fasadnih sistema.

Osim akcijskih cijena fasadnih sistema, za kupce je pripremljen cijeli niz akcijskih i promotivnih ponuda iz cijelog asortimana roba za gradnju i uređenje doma koje PERO nudi, te je PERO ovu subotu imalo rekordnu posjećenost.

Dodatno ugodno iznenađenje za kupce su bili i poklon bonovi koje je svaki 50. kupac osvojio.

PERO kontinuirano provodi slične promocije sa svojim dobavljačima i poslovnim partnerima, a sve u cilju povezivanja krajnjih potrošača, majstora i proizvođača, te razmjene korisnih informacija direktno.  Zato uskoro možemo očekivati i nove slične akcije.